Webwinkel Keurmerk

Transferpersen diverse modellen


Gezien de collectie kunnen de kleuren op de foto s nog afwijken en ook het gebruik. Het principe van het gebruik is bij vele persen hetzelfde of kunnen iets afwijken. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op via de email info@glitterglamour.nl en wij maken een instructie afspraak telefonisch met u.

Schoonmaken persplaat: Als de hitteplaat vervuild is met transfermateriaal en/of toner, probeer deze dan eerst schoon te persen met normaal papier.Doe dit door de pers in te stellen op de hoogste druk, de temperatuur op 180-200°C en gedurende 15-20 sec. te persen op een vel gewoon papier.Herhaal dit eventueel enkele keren. Als dit niet afdoende is kan met de persplaat worden schoongemaakt met wat thinner, uiteraard alleen als deze uitstaat en helemaal is afgekoeld. Gebruik geen scherpe voorwerpen of schuursponsjes o.i.d.De persplaat is gemaakt van relatief zacht metaal en voorzien van een coating vergelijkbaar met die van een anti-aanbak-pan.De persplaat beschadigd dus snel!

CONTROLEER REGELMATIG DE BOUTEN EN SCHROEVEN VAN UW PERS. DEZE KUNNEN DOOR VEELVULDIG GEBRUIK WAT LOSSER RAKEN. CONTROLEER DEZE DUS ALTIJD EVEN! Ook voordat u begint. Vooral de bout onder de hendel moet u regelmatig controleren. In de bijlage bij de persen staat de handleiding met foto's hoe u dit het beste kunt doen.
Eveneens de mededeling, dat u de druk NIET te hoog moet zetten. Ga niet aan de hendel trekken of er zelfs op zitten. Dan heeft u uw druk veel te hoog staan. De pers moet stevig dichtgaan, maar niet dat u eraan moet trekken of duwen.
Wij geven garantie op alle persen. Mocht er iets mee zijn, dan hebben wij een gratis haal en brengservice voor reparatie en onze Technische dienst kijkt uw pers na. Het verzenden van de pers naar GlitterGlamour.nl dient door de klant goed verpakt te worden. Bij voorkeur in de originele doos inclusief piepschuim. Mocht deze niet beschikbaar zijn, dient u de pers te verpakken in een goede verpakking die aansluit op het formaat van de pers. Daarnaast mag de pers niet kunnen schuiven in de doos en de doos dient geschikt te zijn voor het gewicht van gemiddeld 30 kilo (afhankelijk van het type pers). GlitterGlamour is niet verantwoordelijk voor de ontstane schade tijdens transport. Wij kunnen een schademelding doen bij de vervoerder, maar ook deze zal onderzoeken of de pers in een goede verpakking is verzonden.


Voor meer informatie ga naar onze Facebook Groep voor de Transferpersen LINK

Beoordelingen

Nieuw bericht