Webwinkel Keurmerk

Transferpersen diverse modellen

Wij vragen onze klanten bij de aankoop van de pers de volgende stappen te volgen:

  • Pak de pers direct uit en laat hem op kamer temperatuur komen.
  • Kijk de pers goed na. Is alles naar wens? Zo niet, stuur ons dan direct een email. Doe dit binnen 14 dagen.
  • Bewaar als het kan de doos maar met name het piepschuim waar de pers in zit. Wij krijgen wel eens vragen of dit moet en ik kan niemand verplichten, maar mocht u door omstandigheden de pers eens moeten retourneren, zijn wij niet verantwoordelijk voor de schade die kan ontstaan door transport van de pers naar onze Technische dienst. Lees hiervoor de informatie in dit menu onder punt 6.
  • Wij hebben een speciale groep op facebook en daar kunt u ook diverse tips krijgen en vragen aan mensen.
Gezien de collectie kunnen de kleuren op de foto s nog afwijken en ook het gebruik. Het principe van het gebruik is bij vele persen hetzelfde of kunnen iets afwijken. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op via de email info@glitterglamour.nl en wij maken een instructie afspraak telefonisch met u.


Reparatie en garantie.

Wij geven garantie op alle persen. Mocht er iets mee zijn, dan hebben wij een gratis haal- en brengservice voor reparatie en onze Technische dienst kijkt uw pers na. Het verzenden van de pers naar GlitterGlamour.nl dient door de klant goed verpakt te worden. Bij voorkeur in de originele doos inclusief piepschuim. Mocht deze niet beschikbaar zijn, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzending van de pers naar ons, alsmede het retour sturen naar uw adres. Mocht u dit toch door ons willen laten verzorgen voor wat betreft de verzending in uw eigen verpakking, stelt u GlitterGlamour en GLS niet verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport en is dit geheel voor uw eigen risico. Let u bij uw eigen verpakking erop, dat de pers moet niet kunnen schuiven in de doos en de doos dient geschikt te zijn voor het gewicht van gemiddeld 30 kilo (afhankelijk van het type pers).

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling