Webwinkel Keurmerk

Transferpersen diverse modellen

Wij vragen onze klanten bij de aankoop van de pers de volgende stappen te volgen:

  • Pak de pers direct uit en laat hem op kamer temperatuur komen.
  • Kijk de pers goed na. Is alles naar wens? Zo niet, stuur ons dan direct een email. Doe dit binnen 14 dagen.
  • Bewaar als het kan de doos maar met name het piepschuim waar de pers in zit. Wij krijgen wel eens vragen of dit moet en ik kan niemand verplichten, maar mocht u door omstandigheden de pers eens moeten retourneren, zijn wij niet verantwoordelijk voor de schade die kan ontstaan door transport van de pers naar onze Technische dienst. Lees hiervoor de informatie in dit menu onder punt 6.
  • Wij hebben een speciale groep op facebook en daar kunt u ook diverse tips krijgen en vragen aan mensen.
Gezien de collectie kunnen de kleuren op de foto s nog afwijken en ook het gebruik. Het principe van het gebruik is bij vele persen hetzelfde of kunnen iets afwijken. Als u twijfelt, neem dan contact met ons op via de email info@glitterglamour.nl en wij maken een instructie afspraak telefonisch met u.


Hoe onderhoud ik mijn pers goed:

1. Schoonmaken persplaat: Als de hitteplaat vervuild is met transfermateriaal en/of toner, probeer deze dan eerst schoon te persen met normaal papier.Doe dit door de pers in te stellen op de hoogste druk, de temperatuur op 180-200°C en gedurende 15-20 sec. te persen op een vel gewoon papier.Herhaal dit eventueel enkele keren. Als dit niet afdoende is kan met de persplaat worden schoongemaakt met wat thinner, uiteraard alleen als deze uitstaat en helemaal is afgekoeld. Gebruik geen scherpe voorwerpen of schuursponsjes o.i.d.De persplaat is gemaakt van relatief zacht metaal en voorzien van een coating vergelijkbaar met die van een anti-aanbak-pan.De persplaat beschadigd dus snel!

2.CONTROLEER REGELMATIG DE BOUTEN EN SCHROEVEN VAN UW PERS. DEZE KUNNEN DOOR VEELVULDIG GEBRUIK WAT LOSSER RAKEN. CONTROLEER DEZE DUS ALTIJD EVEN! Ook voordat u begint. Vooral de bout onder de hendel moet u regelmatig controleren. In de bijlage bij de persen staat de handleiding met foto's hoe u dit het beste kunt doen.

3. Eveneens de mededeling, dat u de druk NIET te hoog moet zetten. Ga niet aan de hendel trekken of er zelfs op zitten. Dan heeft u uw druk veel te hoog staan. De pers moet stevig dichtgaan, maar niet dat u eraan moet trekken of duwen. Als uw pers dus niet dichtgaat, heeft u dus de druk te hoog staan. Maak gebruik van de draaiknop om de druk lager te zetten.

4. Bout onder de Hendel op de plaat. Controleer regelmatig de bout op de persplaat. In de bijlage van alle persen staat de instructie hoe dit te doen.

5. Invetten. Controleer ook bij tijd en wijle de draaiende onderdelen. Mocht het wat minder soepel gaan, kan het zijn dat u ze in moet vetten.

Reparatie en garantie.

6. Wij geven garantie op alle persen. Mocht er iets mee zijn, dan hebben wij een gratis haal- en brengservice voor reparatie en onze Technische dienst kijkt uw pers na. Het verzenden van de pers naar GlitterGlamour.nl dient door de klant goed verpakt te worden. Bij voorkeur in de originele doos inclusief piepschuim. Mocht deze niet beschikbaar zijn, bent u zelf verantwoordelijk voor de verzending van de pers naar ons, alsmede het retour sturen naar uw adres. Mocht u dit toch door ons willen laten verzorgen voor wat betreft de verzending in uw eigen verpakking, stelt u GlitterGlamour en GLS niet verantwoordelijk voor eventuele schade tijdens transport en is dit geheel voor uw eigen risico. Let u bij uw eigen verpakking erop, dat de pers moet niet kunnen schuiven in de doos en de doos dient geschikt te zijn voor het gewicht van gemiddeld 30 kilo (afhankelijk van het type pers).

Een korting van 8%
180.00 165.00 (Incl BTW 21%)

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling