De OKI LED printers zijn perfect geschikt voor het werken met TheMagicTouch transferpapieren. Door de LED Technologie kunnen haarscherpe en levendige afdrukken in high-definition worden geprint. Onderstaande printers maken gebruik van MP Toner, Mechanically Prepared Toner, wat zorgt voor een volle, dekkende overdracht op bijna iedere product, ondergrond en materiaal. Een revolutionaire doorbraak is de OKI White Toner printer. Uniek in de printerbranche door de mogelijkheid tot het bedrukken van vrijstaande ontwerpen op donker textiel en blanco producten.

Een led printer gebruik geen inkt, maar droge toner om een afdruk te maken. Ze zijn snel, efficiënt en de toners gaan veel langer mee dan inktprinters. Uitstekend voor op kantoor of thuis voor alle documenten. Door de verschillende instellingen kan je ook transferpapieren, printbare stickervellen, visitekaartjes, postkaarten, uitnodigingen en banners printen.

Als je begint met personaliseren van textiel en blanco producten is een led printer de beste keuze door de vele mogelijkheden en weinig beperkingen. Door de keuze uit 10 verschillende soorten transferpapieren kan je alle soorten en kleuren textiel, harde materialen, kaarsen, mokken, slippers, puzzels, tassen, caps en nog veel meer bedrukken.

Samengevat

Een LED printer biedt als voordeel dat je het als gewone printer en voor personalisatie kan gebruiken. De standaard CMYK kleuren bieden de oplossing voor 8 verschillende soorten transferpapieren. Wit textiel van katoen, polyester of mix van beiden kan je direct bedrukken en voor donker textiel werk je met een tussendrager, die je kan uitsnijden. Om harde materialen te bedrukken is een witte of lichte ondergrond noodzakelijk. Kies je voor een OKI White Toner printer dan heb je de keuze uit 10 verschillende transferpapieren en kan je alle kleuren textiel en soorten stoffen geheel vrijstaand bedrukken. Op harde materialen geldt geen beperking meer en zijn alle kleuren te bedrukken. De witte toner zorgt voor een uitstekende dekking van alle Full Colour prints.

Voordeel

  • Lage investering, hoge marge en breed inzetbaar.
  • Textiel en blanco producten met weinig beperkingen.
  • Full Color of mono kleuren.

Nadeel

  • Niet wasbaar boven 40°C.
  • Verschillende handleidingen.

Filters
  • Sorteer op Prijs
  • ‎€1099
  • ‎€1099

 –