Infusible Ink Cricut

Wat is Infusible Ink?

Cricut Infusible Ink is een revolutionaire nieuwe lijn van doe-het-zelf producten waarmee u professionele gepersonaliseerde transfers kunt maken op T-shirts, draagtassen, onderzetters en meer!

Hoewel dit misschien klinkt flex, is Infusible Ink echt heel wat anders. In plaats van een transfer dat bovenop een product zit, zoals bij flex, wordt het met Infusible Ink één met het product. Dit maakt een het een groot verschil

Met Infusible Ink krijg je levendige kleuren die niet kunnen bladeren, loslaten, schilferen, kreuken of barsten. De levendige kleuren blijven zichtbaar. Dit was na was en zonder te vervagen!

Je kunt een shirt aantrekken met infusible ink en het rekt mee met de stof omdat het in de stof is ingebracht. Het is absoluut geweldig en geeft je hele mooie resultaten die je zelf kunt maken!

Wat heb ik nodig om met Infusible Ink aan de slag te gaan?

Kijk voor veel uitleg via deze link FAQ Infusible ink

1. Cricut Infusible Ink Transfer Sheets

De Infusible Ink Transfer Sheets lijken op flex. De voorbedrukte vellen worden geleverd in een rol en zijn verkrijgbaar in effen kleuren of in verschillende patronen. Hoewel ze er misschien hetzelfde uitzien, zult u merken dat de infusibele ink transfer sheets meer als dik papier aanvoelen.

De patronen en kleuren op de Infusible Ink Transfer Sheets zien er licht en niet erg helder uit - dat is normaal! Eenmaal verwarmd met een transferpers, komen de kleuren tot leven en worden deze mooi helder.

2. Cricut Infusible Inktmarkers en Pennen

U kunt ook Cricut Infusible Ink Markers en Pennen gebruiken plotter of met de hand te tekenen. Plaats gewoon de stiften in uw machine om een afbeelding te tekenen of upload uw eigen afbeelding om uw machine deze te laten tekenen, of teken zelfs uw eigen ontwerp met de hand!

3. Onbedrukte producten voor Cricut Infusible Ink

Cricut heeft een gloednieuwe lijn van infusible ink onbedrukte producten uitgebracht waar u uw creaties op kunt maken. Zo zijn er heren T-shirts, Dames T-shirts, Rompers voor baby’s, Tassen, onderzetters enz.

Infusible Ink Transfer Sheets

Maak ongelooflijke projecten met voorbedrukte vellen, beschikbaar in een reeks effen kleuren en patronen.

  • Infusible Ink Pens & Markers

Maak mooie illustraties met deze stiften en markers met een verscheidenheid aan kleuren en twee verschillende diktes in punten

  • Cricut Blanks (bedrukbare artikelen)

Zijdeachtige T-shirts, onderzetters en meer producten voor sprekende Infusible Ink-projecten