Webwinkel Keurmerk

Multi Zwenkarm pers 8 in 1 30 x 38 cm (bekijk productinformatie)

325.00
(Incl.)
Prijs in punten: 488 punten
Spaarpunten: 16 punten
FM1181W
Voorraad
+

Lees voor het gebruik de documenten in de bijlage en bekijk de video's voor meer informatie.

Wij vragen u om binnen 14 dagen na levering alles te testen. Mocht er iets niet in orde zijn, dient u dit binnen 14 dagen na ontvangst dit te melden. Mochten wij na 14 dagen een gebrek doorkrijgen over het product zullen wij op losse onderdelen, zoals mokhouders, bordenpersen, caphouders, geen garantie geven.

De geleverde machine kan altijd iets afwijken van de foto's. Console dubbele display

In de kwaliteit zit geen verschil. Lees voor het gebruik de documenten in de bijlage en de mededeling hieronder in het rood.


8 in 1 hittepersmachine kan worden gebruikt voor T-shirts, petjes, keramische platen, keramische tegels, bekers, onderzetters, muismatten, legpuzzels, belettering enzovoorts. De zwenkbare hittepers biedt alle noodzakelijke accessoires.

Het heeft een ingebouwde teflon gecoate 12 "x15" (38x30cm) hitteplaat. De digitale timer is instelbaar tot 999 seconden. De pers heeft een digitale temperatuurmeter van 0- 250ºC

  • De verwarmingsplaat 38 x 30 cm biedt is groot genoeg om T-shirts, keramische platen, muismatten, legpuzzels, enz te kunnen bedrukken.
  • Digitale LED-controller - Stel de gewenste temperatuur en timer in. Er gaat een hoorbaar alarm af als de tijd is verstreken.
  • De plaat kan 360 graden draaien. - Hiermee kan de plaat veilig opzij worden geschoven en de kans op contact, dus het verbranden van uzelf wordt hiermee verkleind.
  • Drukregelknop (draaiknop) - Hiermee kan de druk worden aangepast aan de dikte van het materiaal welke u gebruikt.
  • De plaat is antiaanbaklaag door de teflon coating. Dit voorkomt verschroeien van transfers.
  • Lange arm met stevige rubberen handgreep - Comfortabele rubberen grip voor dagelijks gebruik.
  • Afneembare plaat onder - Het is verhoogd met dubbele steunen. Eenvoudig uit te wisselen met de andere elementen.
  • Verstelbare veren - Hiermee kan de druk gelijkmatiger over de hele plaat worden verdeeld als deze is gesloten.
  • dikke verwarmingsplaat - Ingebouwde structurele ondersteuning om de vlakheid te behouden. Snel opwarmen en gelijkmatige verwarming bieden.

Deze zwenkarm pers is multifunctioneel. In één machine kunnen meerdere materialen worden bedrukt. U kunt de verwarmingsplaat gemakkelijk en gemakkelijk vervangen zonder speciaal gereedschap te gebruiken.

Gewicht: ca 21 kg. Voor kenmerken, handleiding en video zie bijlage.

2 jaar garantie, Indien bij aanschaf er gebreken worden geconstateerd, maar men geen melding maakt binnen 3 maanden, komt de garantie te vervallen.

1400 Watt

Hoe onderhoud ik mijn pers goed:

1. Schoonmaken persplaat: Als de hitteplaat vervuild is met transfermateriaal en/of toner, probeer deze dan eerst schoon te persen met normaal papier.Doe dit door de pers in te stellen op de hoogste druk, de temperatuur op 180-200°C en gedurende 15-20 sec. te persen op een vel gewoon papier.Herhaal dit eventueel enkele keren. Als dit niet afdoende is kan met de persplaat worden schoongemaakt met wat thinner, uiteraard alleen als deze uitstaat en helemaal is afgekoeld. Gebruik geen scherpe voorwerpen of schuursponsjes o.i.d.De persplaat is gemaakt van relatief zacht metaal en voorzien van een coating vergelijkbaar met die van een anti-aanbak-pan.De persplaat beschadigd dus snel!

2.CONTROLEER REGELMATIG DE BOUTEN EN SCHROEVEN VAN UW PERS. DEZE KUNNEN DOOR VEELVULDIG GEBRUIK WAT LOSSER RAKEN. CONTROLEER DEZE DUS ALTIJD EVEN! Ook voordat u begint. Vooral de bout onder de hendel moet u regelmatig controleren. In de bijlage bij de persen staat de handleiding met foto's hoe u dit het beste kunt doen.

3. Eveneens de mededeling, dat u de druk NIET te hoog moet zetten. Ga niet aan de hendel trekken of er zelfs op zitten. Dan heeft u uw druk veel te hoog staan. De pers moet stevig dichtgaan, maar niet dat u eraan moet trekken of duwen. Als uw pers dus niet dichtgaat, heeft u dus de druk te hoog staan. Maak gebruik van de draaiknop om de druk lager te zetten.

4. Bout onder de Hendel op de plaat. Controleer regelmatig de bout op de persplaat. In de bijlage van alle persen staat de instructie hoe dit te doen.

5. Invetten. Controleer ook bij tijd en wijle de draaiende onderdelen. Mocht het wat minder soepel gaan, kan het zijn dat u ze in moet vetten.

Video enkele displayVideo dubbele display
Kenmerken 8 in 1 30 x 38 cm (KENMERKEN_8_IN_1_PERS_30_X_38_CM_19-11-2018.pdf, 138 Kb) [Download]

Handleiding NL (Handleiding_5_in_1_en_8_in_1_30_x_38_cm.pdf, 1,093 Kb) [Download]

Handleiding Engels (FM1151___FM1181.pdf, 753 Kb) [Download]

Mijn bovenplaat wiebelt. Hoe los ik dit op? (Bovenplaat_wiebelt_en_hoe_nu_vast_zetten.pdf, 186 Kb) [Download]

Pers instellen met Dubbele display (Pers_instellen_met_dubbele_display.pdf, 217 Kb) [Download]

Hoe de mokkenhouder in te stellen (How_to_adjust_the_mug_holder__1_.mp4, 5,512 Kb) [Download]

Ook leuk om te kopen!

0.85 (Incl.)
3.15 (Incl.)
8.95 (Incl.)
6.95 (Incl.)