Webwinkel Keurmerk
Een korting van 5%

Multi Zwenkarmpers 2 in 1 met dubbele display

Adviesprijs: 290.00
275.00
(Incl BTW 21%) U bespaart: 15.00 (5%)
Prijs in spaarpunten: 413 punten
Spaarpunten: 14 punten
FM1221W
Voorraad
+


De unieke 2TOGO 38 x 38 cm herkenbaar aan de met blauwe hendel. Een ideale pers voor het bedrukken van T-shirts en petjes

  • Zwenkarm pers. Het heeft een ingebouwde met Teflon gecoate 15 "x 15" (38 x 38 cm) hitteplaat
  • De digitale timer is instelbaar tot 999 seconden en beschikt over een digitale temperatuurmeter van 0 - 250 ° C. De pers heeft een dubbele display
  • Digitale LED-controller - Helpt om de gewenste temperatuur en tijd in te stellen. Zodra de tijd om is, laat hij een geluid horen.
  • De platen zijn zwenkbaar in 360 graden, waardoor de kans op het zich verbranden kleiner is. De druk kan worden aangepast aan de materiaaldikte.
  • Door de teflon gecoate platen voorkomt u het verschroeien van transfers.
  • De hendel is lang met een rubberen grip in een heldere kleur blauw
  • De afneembare onderste plaat is verhoogd met dubbele steunen. Eenvoudig uitwisselen om petten/caps te bedrukken
  • De druk kan gelijkmatiger over de hele plaat worden verdeeld.
  • U kunt de verwarmingsplaat gemakkelijk en gemakkelijk vervangen zonder speciaal gereedschap te gebruiken.

CE goedgekeurd.

2 jaar garantie, Indien bij aanschaf er gebreken worden geconstateerd, maar men geen melding maakt binnen 3 maanden, komt de garantie te vervallen.

Gewicht ca 25 kilo

1200 Watt.

Zie bijlage voor kenmerken, handleiding en video

Hoe onderhoud ik mijn pers goed:

1. Schoonmaken persplaat: Als de hitteplaat vervuild is met transfermateriaal en/of toner, probeer deze dan eerst schoon te persen met normaal papier.Doe dit door de pers in te stellen op de hoogste druk, de temperatuur op 180-200°C en gedurende 15-20 sec. te persen op een vel gewoon papier.Herhaal dit eventueel enkele keren. Als dit niet afdoende is kan met de persplaat worden schoongemaakt met wat thinner, uiteraard alleen als deze uitstaat en helemaal is afgekoeld. Gebruik geen scherpe voorwerpen of schuursponsjes o.i.d.De persplaat is gemaakt van relatief zacht metaal en voorzien van een coating vergelijkbaar met die van een anti-aanbak-pan.De persplaat beschadigd dus snel!

2.CONTROLEER REGELMATIG DE BOUTEN EN SCHROEVEN VAN UW PERS. DEZE KUNNEN DOOR VEELVULDIG GEBRUIK WAT LOSSER RAKEN. CONTROLEER DEZE DUS ALTIJD EVEN! Ook voordat u begint. Vooral de bout onder de hendel moet u regelmatig controleren. In de bijlage bij de persen staat de handleiding met foto's hoe u dit het beste kunt doen.

3. Eveneens de mededeling, dat u de druk NIET te hoog moet zetten. Ga niet aan de hendel trekken of er zelfs op zitten. Dan heeft u uw druk veel te hoog staan. De pers moet stevig dichtgaan, maar niet dat u eraan moet trekken of duwen. Als uw pers dus niet dichtgaat, heeft u dus de druk te hoog staan. Maak gebruik van de draaiknop om de druk lager te zetten.

4. Bout onder de Hendel op de plaat. Controleer regelmatig de bout op de persplaat. In de bijlage van alle persen staat de instructie hoe dit te doen.

5. Invetten. Controleer ook bij tijd en wijle de draaiende onderdelen. Mocht het wat minder soepel gaan, kan het zijn dat u ze in moet vetten.

Hierbij de ombouw instructies, waar die voor de petten ook bijstaat


Instellen van pers met dubbele displayHandleiding NL (Handleiding_5_in_1_en_8_in_1_30_x_38_cm.pdf, 1,093 Kb) [Download]

Handleiding Engels (FM1151___FM1181.pdf, 753 Kb) [Download]

Mijn bovenplaat wiebelt. Hoe los ik dit op? (Bovenplaat_wiebelt_en_hoe_nu_vast_zetten.pdf, 186 Kb) [Download]

Ook leuk om te kopen!

8.25 (Incl BTW 21%)
0.85 (Incl BTW 21%)
A4 karton papier Wit 5 vellen
BRE99A
0.85 (Incl BTW 21%)
A2 karton papier Wit 5 vellen
21310
3.15 (Incl BTW 21%)
Baby mutsje vele kleuren
01093
8.95 (Incl BTW 21%)