Webwinkel Keurmerk

Dwerg zwenkarm pers 24 x 30 cm

180.00
(Incl.)
Prijs in punten: 270 punten
Spaarpunten: 9 punten
HP230BW
Beschikbaar
+

Lees voor het gebruik alle documenten in de bijlage.

Dwergpers Zwenkarm 30 x 24 cm

 • Uitgerust met een ingebouwde teflon gecoate (30 X 24 cm) platen. De platen kunnen opzij geplaatst worden, waardoor de kans dat u zich zult verbranden aan de platen kleiner is. .
 • De digitale timer is instelbaar tot 999 seconden. Het beschikt ook over een digitale temperatuurmeter van 0 tot 250 graden Celsius
 • De handbediende open en dicht handgreep is eenvoudig te bedienen en kan worden afgesteld met de drukknop aan de achterkant van de machine.
 • De machine is CE-gecertificeerd en wordt geleverd met 2 jaar gratis garantie.
 • Afmetingen platen: 30 x 24 cm
 • Digitale LCD-timerbesturing - Stel de gewenste tijd in en een hoorbaar alarm klinkt wanneer de tijd is verstreken.
 • Digitale LCD-temperatuurregeling - Stel de gewenste temperatuur in en het element stopt met verwarmen wanneer de vooraf ingestelde temperatuur is bereikt.
 • Drukregelknop over het hele bereik - Eenvoudig toegankelijke, op de bovenkant gemonteerde draaiknop, waardoor de druk kan worden aangepast aan de dikte van het materiaal
 • Gecoate gele hendel - Comfortabele rubberen grip voor dagelijks gebruik
 • Met teflon bekleed element - In tegenstelling tot andere machines met blanke metalen verwarmingselementen, is het element op deze machine teflon-gecoat. Deze voorkomt het verschroeien van transfers
 • Verhoogde onderplaat - het onderste platform met ingebouwd hi-temp siliconenkussen is verhoogd met dubbele steunen
 • Machine is heavy-duty, commercieel, super stabiel en gebouwd om lang mee te gaan.
 • Gemakkelijk te gebruiken - komt volledig geassembleerd en klaar voor gebruik aan

CE gecertificeerd

2 jaar garantie. Indien bij aanschaf er gebreken worden geconstateerd, maar men geen melding maakt binnen 3 maanden, komt de garantie te vervallen.

Gewicht ca 17 kg

Hoe onderhoud ik mijn pers goed:

1. Schoonmaken persplaat: Als de hitteplaat vervuild is met transfermateriaal en/of toner, probeer deze dan eerst schoon te persen met normaal papier.Doe dit door de pers in te stellen op de hoogste druk, de temperatuur op 180-200°C en gedurende 15-20 sec. te persen op een vel gewoon papier.Herhaal dit eventueel enkele keren. Als dit niet afdoende is kan met de persplaat worden schoongemaakt met wat thinner, uiteraard alleen als deze uitstaat en helemaal is afgekoeld. Gebruik geen scherpe voorwerpen of schuursponsjes o.i.d.De persplaat is gemaakt van relatief zacht metaal en voorzien van een coating vergelijkbaar met die van een anti-aanbak-pan.De persplaat beschadigd dus snel!

2.CONTROLEER REGELMATIG DE BOUTEN EN SCHROEVEN VAN UW PERS. DEZE KUNNEN DOOR VEELVULDIG GEBRUIK WAT LOSSER RAKEN. CONTROLEER DEZE DUS ALTIJD EVEN! Ook voordat u begint. Vooral de bout onder de hendel moet u regelmatig controleren. In de bijlage bij de persen staat de handleiding met foto's hoe u dit het beste kunt doen.

3. Eveneens de mededeling, dat u de druk NIET te hoog moet zetten. Ga niet aan de hendel trekken of er zelfs op zitten. Dan heeft u uw druk veel te hoog staan. De pers moet stevig dichtgaan, maar niet dat u eraan moet trekken of duwen. Als uw pers dus niet dichtgaat, heeft u dus de druk te hoog staan. Maak gebruik van de draaiknop om de druk lager te zetten.

4. Bout onder de Hendel op de plaat. Controleer regelmatig de bout op de persplaat. In de bijlage van alle persen staat de instructie hoe dit te doen.

5. Invetten. Controleer ook bij tijd en wijle de draaiende onderdelen. Mocht het wat minder soepel gaan, kan het zijn dat u ze in moet vetten.

Mijn bovenplaat wiebelt. Hoe los ik dit op? (Bovenplaat_wiebelt_en_hoe_nu_vast_zetten.pdf, 186 Kb) [Download]

Pers instellen met Dubbele display (Pers_instellen_met_dubbele_display.pdf, 217 Kb) [Download]