Webwinkel Keurmerk

Cricut Easypress 2 & met maar liefst 25 vellen flex ter waarde van 43,75 euro (gesorteerd in diverse soorten) OP VOORRAAD

225.00
(Incl BTW 21%)
Prijs in spaarpunten: 338 punten
Spaarpunten: 11 punten
+

De Cricut EasyPress ™ 2 is een onmisbare hulp bij het strijken van uw flex en flock. Wij doen hier 25 vellen Flex bij in diverse soorten (glitter, standaard, hologram, metallic enzovoorts). Dit voor slechts 35 euro extra op de prijs. U heeft uw mooie pers voor slechts € 190,00 en de waarde van de flex is in de verkoop rond de € 43,75 (25 x € 1,75 gemiddeld).

Met nauwkeurig instelbare temperaturen tot 205 ° C, biedt de Cricut EasyPress ™ 2 mooie professionele resultaten. EasyPress combineert de snelheid van een warme pers met het gemak van een strijkijzer, en zorgt voor snelle en veilige resultaten die ook na meerdere wasbeurten op hun plaats blijven.

En zo eenvoudig is het! Stel de gewenste temperatuur en tijd in, binnen enkele minuten wordt de gewenste temperatuur bereikt. Nadat je je motief met je creatieve plotter op het gewenste textiel hebt geplaatst, zet je de EasyPress aan. Pas lichte druk toe en wanneer de pieptoon klinkt, bent u klaar!

Ten slotte kunt u nu motieven aanbrengen in het midden van groot textiel, er zijn geen storende onderdelen, zoals bij een normale hittepers, die een dergelijke plaatsing verhinderen.

De nuttige veiligheidsvoorzieningen omvatten een geïsoleerde lade en een automatische uitschakelfunctie, het oppervlak met keramische coating is ook zeer eenvoudig te reinigen. De EasyPress is licht, draagbaar, ruimtebesparend en ideaal voor het drukken van warmteoverdrachtsmaterialen.

9 "x 9" (22,5 cm x 22,5 cm) formaat ideaal voor t-shirts, tassen, dekens, kussens, schorten en meer textielartikelen.

  • Professioneel strijken resulteert in een korte tijd
  • Verwarmingsplaat met keramisch gecoat oppervlak
  • Nauwkeurige temperatuurregeling tot 205 ° C
  • Eenvoudig te leren, gemakkelijk in gebruik
  • Geïsoleerde opberglade voor veiligheid
  • Automatische uitschakelfunctie
  • Eenvoudig, draagbaar, gemakkelijk op te slaan en ruimte te besparen
  • Compatibel met de standaard strijkfilms

Een perfecte aanvulling bij uw hobby en makkelijk mee te nemen naar een andere locatie.


Uw handleiding handleiding


Instellingen voor het persen (current-easypress-settings.pdf, 357 Kb) [Download]

Ook leuk om te kopen!

0.85 (Incl BTW 21%)
A4 karton papier Wit 5 vellen
BRE99A
0.85 (Incl BTW 21%)
Baby mutsje vele kleuren
01093
8.95 (Incl BTW 21%)
6.95 (Incl BTW 21%)