Webwinkel Keurmerk

Proefset Sublimatie stiften Kearing 0.5 mm en 1 mm.. 5 stuks gesorteerd en kleuren mix inclusief 5 bladen A4 Chloorvrij papier (zolang de voorraad strekt)

6.00
(Incl.)
Prijs in punten: 9 punten
proefset sublimatie stiften
Beschikbaar
+


Kenmerken: Een patroon getekend op gewoon papier met behulp van deze stift. Vervolgens kan deze geperst worden op hoge temperatuur op sublimatie geschikte materialen of 100% polyester producten.

Het patroon wordt overgebracht op een materiaal zoals doek en het patroon is waterdicht, lichtbestendig, krasbestendig, niet-oxiderend en kan lange tijd worden onderhouden.

Niet-toxische en milieuvriendelijke inkt op waterbasis met een houdbaarheid van twee jaar, in overeenstemming met de EU EN71 PART3-normen

Gebruik de markeringen om uw illustratie op gewoon papier te maken. Het uiteindelijke product is een spiegelbeeld, dus elke tekst moet worden omgekeerd (een stencil of lichtbak kan nuttig zijn). Het uiteindelijke overgedragen beeld zal helderder lijken dan op papier. Opmerking: zorg ervoor dat u de tekenoppervlakken beschermt tegen het uitlopen van markeerinkt door extra vel papier onder het origineel te plaatsen.

 • Plaats uw ontwerp met de bedrukte zijde naar beneden op het product wat u wilt gaan bedrukken en maak het vast met hittebestendige plakband (ook verkrijgbaar op onze site). Bij textiel adviseren wij u om tussen het textiel, bijvoorbeeld een t-shirt, een vel papier te plaatsen om doorbloeding te voorkomen naar de onderkant van het t-shirt.
 • Leg uw creatie op de transfer pers en laat na het persen het product goed afkoelen.
 • Verwijder voorzichtig de transfertape en het papier om uw unieke en zelfontworpen creatie te tonen.

Extra informatie

Voor elk product waarin u afbeeldingen op sublimeert, zijn mogelijk verschillende tijd- en / of temperatuurinstellingen vereist. Voor de beste resultaten, raadpleeg de overdracht instructies die bij de gekozen product worden gegeven. Let wel! Uw product moet sublimatie geschikt zijn. U kunt niet zomaar op alle materialen persen. Wel zijn er producten, zoals Digi-Coat, waarmee u producten sublimatie geschikt kunt maken. Deze producten verkopen wij niet, maar wij kunnen u wel verwijzen naar een goed adres, waar deze spuitbussen te koop zijn. .

Temperaturen kunnen variëren van 175 - 205 graden Celsius , en overdrachtstijden kunnen variëren van 1-7 minuten.

Gebruik voor het beste resultaat een hitte pers. 20 psi, vanaf 175 tot 205 graden C. en die kan persen tussen de 45 en 300 seconden.(afhankelijk van het materiaal.

Als u een strijkijzer gebruikt, wordt warmteoverdrachtstape sterk aanbevolen wanneer u de hoogste instelling gebruikt zonder stoom. Druk stevig met het strijkijzer terwijl u het gedurende 1-5 minuten stationair houdt. Laat uw strijkijzer niet onbeheerd achter.

Oven: (alleen voor keramiek). Zorg ervoor dat u het beeld beveiligt met een mok omslag. Laat de oven niet onbeheerd achter.

Veiligheidsinformatie

 • VOORZICHTIGHEID GEBODEN! HEEFT HITTE NODIG VOOR OVERDRACHT
 • WAARSCHUWING: verstikkingsgevaar - kleine onderdelen. Niet bedoeld voor kinderen jonger dan 3 jaar.
 • Niet giftig Acuut
 • Geen huid irriterende stof

Wij adviseren dit product te laten gebruiken door kinderen vanaf 9 jaar maar onder toezicht van een ouder.

Ook adviseren wij dit product te gebruiken in een goed ventilerende ruimte en eventueel een mondkapje.

Voorbeeld van een polyester T-shirt

 • Teken je motief gespiegeld op een wit vel kopieerpapier
 • Breng het vel papier naar beneden met het onderwerp op het T-shirt
 • Plaats een stuk papier tussen de helften van het T-shirt om te voorkomen dat het wordt geraakt
 • Plaats teflon-folie tussen het vel papier en de transfer pers
 • Druk nu gedurende 60 - 90 seconden op het onderwerp bij 185 ° C - 205 ° C
 • Zorg er bij het verwijderen van de materialen voor dat deze niet uitglijden
 • Ze zijn klaar!

Download gebruiksaanwijzing in het submenu bijlagen

Instructies (Instructies_.pdf, 37 Kb) [Download]

Ook leuk om te kopen!

0.85 (Incl.)
3.15 (Incl.)
8.95 (Incl.)
6.95 (Incl.)