Webwinkel Keurmerk

Silhouette Cameo 4

Meldt u zich ook aan bij deze groep op Facebook (Uitsluitend voor klanten, die de Cameo bij ons hebben gekocht) https://www.facebook.com/groups/GlitterGlamourCame...

Indien u de Cameo niet bij ons heeft gekocht, kunt u zich aanmelden op https://www.facebook.com/groups/GlitterGlamourSilhouetteCameohulpgroep/

Pakket standaard in de Cameo 4 verpakking

 • Silhouette Cameo 4 12"
 • 12" Snijmat
 • Autoblade 2
 • USB-Kabel
 • 4 Adapters voor de mesjes van de oude modellen
 • Stroom adapter EU stekker


Verbeteringen

 1. Verhoogde Snelheid. De Cameo 4 snijdt tot 3 keer sneller dan alle voorgaande modellen.
 2. Verhoogde druk. De Cameo 4 heeft een mesdruk tot wel 5kg. Hiermee wordt het eenvoudig mogelijk om een zeer divers aanbod aan materialen te snijden.
 3. Capacitieve LED touch knoppen. De Cameo 4 heeft een capacitief LED touch bedieningspaneel. Deze knoppen zijn duidelijker dan ooit en reageren al op de kleinste aanraking.
 4. Automatische tool detectie. Middels een speciale sensor in de toolhouder weet de Cameo 4 altijd welk mes geplaatst is. In de software wordt deze tool automatisch geselecteerd zodat de gebruiker hier geen aandacht meer aan hoeft te geven. In de doos van de machine zitter ook speciale adapters zodat tools voor de eerdere Cameo modellen ook te gebruiken zijn.
 5. Matloos doorsnijden. De Cameo 4 kan zonder hulp van een carrier sheet karton door en door snijden.
 6. Weeding assistent. Door gebruik van een speciale tool in de tweede toolhouder worden de te weeden stukken in vinyl en flex materialen aangemerkt om verwijderd te worden. Bovendien fungeert de markering als een punt om je pelhaak in te plaatsen. Weeden was nog nooit zo makkelijk!
 7. Ingebouwde rolhouder. De Cameo 4 komt nu standaard met een rolhouder. Deze hoeft dus niet meer apart aangeschaft te worden.
 8. Nieuw ontwerp voor de klep. De klep van de Cameo4 schuift naar achteren weg in de machine. Hierdoor wordt de machine een stuk compacter.
 9. Ingebouwde cross cutter. De Cameo 4 heeft een ingebouwde crosscutter die de materialen die van de rol afkomen perfect in één keer af kan snijden.
 10. Verhoogde ruimte tussen het snijbed en de tools. De Cameo 4 heeft 3mm ruimte om vellen nog makkelijker in te laden. De maximum snijdikte is nog wel 2mm.
 11. Vernieuwd ontwerp van de pinchrollers. De nieuwe pinchrollers zijn met één hand naar een andere positie te brengen.