Webwinkel Keurmerk

Stick & Spray Lijm

Ideaal voor het weer kleefbaar maken van uw snijmatten

  • Een universele repositioneerbare hobby lijm.
  • Deze handige spray kunt u gebruiken op oppervlakken van zowel rubber als papier.
  • Ideaal om te gebruiken met een rubberen stempel en een Rock-a-block.
  • Geweldig voor stencils/templates op zijn plek te houden.

Stick & Spray heeft een revolutie teweeggebracht binnen de lijm soorten en bracht hen in de 21ste eeuw. Deze handige spray kan worden gebruikt op alle soorten oppervlakken van rubber, papier en zelfs stoffen. Deze repositionable lijm is het antwoord op al uw problemen, van matteren en lagen op elkaar aanbrengen en vooral bij het monteren van uw unmounted rubberen stempels. Ideaal voor gebruik met de Rock-a-blocks, met deze spray kan u uw stempels voor maximaal 30 keer verplaatsen!

Let op: De houdbaarheid voor dit product eenmaal geopend, is 12 maanden indien rechtop en in overeenstemming met de hieronder gegeven informatie opgeslagen.


Voorzichtigheid:
Voor uw veiligheid, uitsluitend te gebruiken voor het doel en in overeenstemming met de instructies. Licht ontvlambaar. Dampen kunnen slaperigheid en duizeligheid veroorzaken. Verwijderd houden van ontstekingsbronnen. Niet roken. Buiten het bereik van kinderen houden. In geval van inslikken, onmiddellijk een arts raadplegen en verpakking of etiket tonen. Houder onder druk: Beschermen tegen de zon en niet blootstellen aan temperaturen boven 50 C. Niet doorboren of verbranden, zelfs na gebruik. Niet spuiten in de richting van een vlam of een gloeiend voorwerp. Gebruik alleen in goed geventileerde ruimtes.


Voor uw veiligheid, uitsluitend te gebruiken voor het doel en in overeenstemming met de instructies. Spuit nooit tijdens een feestje. Spuit nooit op een kerstboom, waar elektrische lampen worden gebruikt. Spuit nooit op het lichaam of het haar.

Geen producten in deze categorie