Webwinkel Keurmerk
Besparing 48%

Armour Glas Etch Pasta 80 gram

Adviesprijs: 25.95
13.50
(Incl.) U bespaart: 12.45 (48%)
Prijs in punten: 21 punten
Spaarpunten: 1 punt
5060
Voorraad
+

Goed afgesloten zeer lang houdbaar

Veel gestelde vragen over Armour Etch pasta:

KUN JE ETSPASTA OOK KLEUREN, ZODAT HET GEKLEURD OP HET GLAS KOMT? : Het is niet mogelijk de glasetspasta te kleuren. De glasetspasta tast eigenlijk de bovenste laag van het glas aan en vormt geen verflaagje.

KUN JE GLASETSPASTA GEBRUIKEN OP ALLE SOORTEN GLAS? : De glasetspasta kunt u op bijna alle glassoorten gebruiken. Ook op gekleurd glas zoals bv wijnflessen, kunt u mooie ontwerpen maken. De pasta werkt echter niet op sommige soorten hittebestendig glas, zoals Pyrex. Dit glas heeft een speciale chemische behandeling ondergaan. Ook glas met een plastic coating kan niet geëtst worden. Dit kunnen bv gekleurde waxinelichtjes zijn. U ziet het folie eindigen aan de onderkant van het glas. Ets werkt op glas en niet op kunststof!

KUN JE DE GLASETSPASTA GEWOON UIT DE POT GEBRUIKEN?: Wij adviseren dit niet, omdat het de houdbaarheid van de pasta verkort. Roert u de pasta goed door voordat u het gaat gebruiken. Neemt u daarna een klein beetje uit de pot op bv een schoteltje en werk daarmee verder.

ER ZITTEN KLONTJES IN DE POT, IS DAT ERG?: Dit is niet erg. Het zijn kristallen die altijd in de pasta zitten en minder worden door de pasta goed door te roeren voor gebruik.

HOE KAN IK MIJN GEREEDSCHAP HET BESTE SCHOONMAKEN? : De glasetspasta van Armour is op waterbasis. U kunt het gereedschap gewoon met water reinigen.

HOE WEET IK ZEKER DAT IK OVERAL VOLDOENDE ETS HEB GEBRUIKT? : HIer is een handig trucje voor; Houdt u het voorwerp tegen het licht en u ziet dan licht plekjes waar minder ets zit. Soms zijn dit ook luchtbelletjes. U kunt daar nog wat meer pasta smeren maar in ieder geval even vegen met je penseel. Met glasetspasta, sjablonen een kwastje en een glazen voorwerp kunt u direct aan de slag.

IK WIL GRAAG DAT HET EFFECT WITTER WORDT? : Het wit effect wordt groter als de oppervlakte welke u etst ook groter is. Een fijn sjabloon zal dus minder wit lijken, dan een groter sjabloon.


IS DE GLASETSPASTA HERBUIKBAAR?: In theorie is iedere glasetspasta herbruikbaar maar de kracht wel neemt .

IK MERK ER NIETS VAN WANNEER ER EEN BEETJE GLASETSPASTA OP MIJN VINGERS KOMT, KAN DIT KWAAD? : De glasetspasta heeft een chemische samenstelling en het is daarom belangrijk de instructies goed door te lezen voor gebruik! Contact met de huid moet je ten alle tijden vermijden. Wij adviseren ook beschermende handschoenen te dragen.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling

Ook leuk om te kopen!

0.85 (Incl.)
3.15 (Incl.)
8.95 (Incl.)
6.95 (Incl.)