Webwinkel Keurmerk

3D Techno Flex Groen 30 x 50 cm

5.70
(Incl.BTW)
2179
Voorraad
+

De Siser 3D Techno® flex is een licht elastisch soort flex die opbolt in volume. De maximale dikte die kan worden bereikt met de 3D-film is 500 µ, de polyester drager kleeft niet Verwijder de dunne grijze beschermfolie van de Siser 3D Techno® voor u het gaat snijden. Textiel 2/3 seconden voorpersen. Let op! Was de eerste 24 uur nadat u het geperst heeft uw textiel niet.


De gemiddelde dikte van de flexfolie is 200 micron. De maximale dikte die kan worden bereikt met de Siser 3D Techno® wit flexfolie na het persen is 500 micron.

Transfer tip
De polyester drager (backing) kleeft niet. Voor het persen altijd het textiel 2/3 seconden voorpersen.

Snijplotter instructies
Verwijder eerst het grijze beschermlaagje van de Siser 3D Techno® flexfolie voor je gaat snijden. Start de productie ronde altijd met een test ronde. Dit zorgt ervoor dat Siser 3D Techno® wit altijd met de juiste instelling gesneden wordt. Let op: gebruik geen snijmat tijdens het plotten. Houdt er rekening mee dat de instellingen van je snijplotter dienen te worden aangepast aan de leeftijd/ status van het mes. De folie heeft geen klevende backing. Houdt er dus rekening mee dat kleine details snijden alleen mogelijk is met een nieuw mes en een nieuwe snijstrip.

Wasinstructies
Was het textiel de eerste 24 uur nadat je het geperst hebt niet. De Siser flex kan tot 40 graden gewassen worden en kan niet in de droger. Pas daarnaast op met eventuele bleekmiddelen.

Opslag

Bewaar de Siser flexfolie in een koele, droge ruimte. Houdt de folie uit de buurt van direct zonlicht, hitte en vochtigheid voor de beste transfer resultaten.

Geen berichten gevonden

Schrijf een beoordeling