Product filters Product filters

Handige Informatie

Vereeuwig uw foto of tekening

Wilt u uw foto of tekening graag in een 3D Diamonds Painting patroon geleverd hebben?

Stuur dan uw foto of tekening in naar joke@glitterglamour.nl in een hoge resolutie. Dus de foto moet scherp zijn en niet te klein. Wij laten deze dan omzetten in een patroon op canvas met bijgehorende steentjes in de kleuren die u nodig heeft. U krijgt dan uw patroon op Canvas met steentjes en tools toegezonden. Dit in diverse maten. Uw patroon wordt gemaakt met vierkante 2.5 mm steentjes en u krijgt u pakket kant en klaar aangeleverd om direct aan de slag te kunnen.
De levertijd is 2-3 weken maximaal, maar mocht het spoed zijn, kunnen wij het speciaal naar Nederland laten sturen. Hiervoor wordt dan wel een toeslag van 25 euro gevraagd. Het ruilen, retourneren of terug gave van geld voor de door u bestelde eigen design, dus speciaal voor u gemaakte Diamond Painting is niet mogelijk. Ook annulering van de order zodra wij uw bestelling door hebben gegeven aan de leverancier is niet mogelijk en wij geven geen geld terug.
Wij maken kosten om speciaal voor u uw painting te laten maken. Dus zorg dat u vooraf goed nadenkt over het aanschaffen.